İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisine şoke eden sözler

İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Çınlama, İzmir'de düzenlenen bir törenle Emrah Yazar ile nikah masasına oturdu. Tatlıses'in nikah şahitliği yaptığı düğüne sevgilisi Gülçin Karakaya, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter ile meslektaşı Gülben Ergen de katıldı. Tatlıses'in kızının sevgilisi Dörter hakkında yaptığı yorum ise şaşırttı.

İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Çınlama, memur Emrah Yazar ile evlendi. İzmir’de düzenlenen düğün törenine katılan Tatlıses, Çınlama’nın nikah şahitliğini de yaptı. Ünlü sanatçı, “Şule benim kızım gibidir. Kızımın düğününü yapıyorum. Allah mutlu etsin” dedi.

İzmir’de Çınar Garden’da gerçekleşen düğüne Tatlıses ile sevgilisi Gülçin Karakaya, Gülben Ergen, Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter de katıldı. Çiftin nikah şahitliğini İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Kerem Ali Sürekli, Bilal Avcı ve Serhat Ararat üstlendi. Nikah sonrası evlilik cüzdanını geline veren Tatlıses mutluluklar diledi.

İbrahim Tatlıses

Tatlıses, yeni şarkısına klibi, Gülben Ergen’le çekeceğini söyledi. Kendisi içinde sürpriz olduğunu vurgulayan Ergen ise “seve seve” yanıtını verdi.

İbrahim Tatlıses

TÜRK BAYRAĞI OLDUK

Masada bir yanında sevgilisi Gülçin Karakaya, diğer yanında da Gülben Ergen’le oturan Tatlıses, “Canlarım yanımda. İkisi kırmızı giymiş, ben ise beyaz. Olduk Türk bayrağı” diye espri yaptı.

İbrahim Tatlıses


''BAŞTA LEVENT'İ İSTEMEDİM''

Dilan Çıtak Tatlıses düğüne sevgilisi Levent Dörter’le birlikte katıldı. Aynı masada kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter ile oturan sanatçı, “Başta Levent’i istemedim. Ancak tanıdıkça sevdim. Dünya efendisi bir genç. Kızımı da üzmüyor” dedi.

İbrahim Tatlıses

 

İbrahim Tatlıses'ten kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisine şoke eden sözler ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Gülben Ergen Dilan Çıtak Levent Dörter Emrah Yazar Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.