İbrahim Tatlıses'ten 'kalbine stent takıldı' haberlerine yanıt! "Allah cezanızı verecek!"

İbrahim Tatlıses'in hakkında çıkan damar tıkanıklı sebebiyle kalbine stent takıldığına yönelik iddialar ünlü türkücünün sevenlerini endişelendirmişti. Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Sevenlerimi üzüyorsunuz, Allah cezanızı verecek" ifadelerini kullandı.

Uzun bir aranın ardından İbo Show programıyla tekrardan izleyicisiyle buluşan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, son günlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemdeydi.

Diğer taraftan Tatlıses'in, damar tıkanıklığı sebebiyle hastaneye kaldırıldığı ve kalbine stent takıldığı iddia edilmişti.

Ünlü türkücü iddialara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Tatlıses paylaşımında şunları söyledi:

"5-6 gündür aleyhimde çıkan şeyler beni çok üzüyor ama ben kendim için üzülmüyorum. Beni sevenler için üzülüyorum. Sevenlerimi üzüyorsunuz Allah cezanızı verecek.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İBRAHİM TATLISES (@ibrahimtatlises)'in paylaştığı bir gönderi

 

Böyle şeyler yapmayın. Yok öldü yok kalp krizi geçirdi... Ne kriz var ne ölme var. Dimdik ayaktayım.

Benim üzerimden prim yapmayın, lütfen rica ediyorum. Kendiniz bir şey icat edin, beni kullanmayın. 50 sene oldu hala kullanıyorsunuz.

Bir gün öldürüyorsunuz bir gün kaldırıyorsunuz. Allah öl demeden ölünmez, ben bitti demeden bitmez."

İbrahim Tatlıses'ten 'kalbine stent takıldı' haberlerine yanıt! "Allah cezanızı verecek!"

 

 

İbrahim Tatlıses'ten 'kalbine stent takıldı' haberlerine yanıt! "Allah cezanızı verecek!" ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Kalp Krizi Sosyal Medya Instagram stent
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.