İbrahim Tatlıses'ten hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz ile ilgili paylaşım

Ünlü türkücü Oğuz Yılmaz, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 53 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından İbrahim Tatlıses'e 'küs öldü' şeklinde yorumlar yapıldı. Gelen yorumların ardından Tatlıses, bir dönem aralarında tartışma yaşanan Oğuz Yılmaz ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ünlü türkücü Oğuz Yılmaz'ın geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefatı başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'de büyük üzüntüye neden oldu. İbrahim Tatlıses, bir dönem aralarında tartışma yaşanan ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

İbrahim Tatlıses'ten hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz ile ilgili paylaşım

CANLI YAYINDA TARTIŞMIŞLARDI

İbrahim Tatlıses ve Oğuz Yılmaz, İbo Show canlı yayınında tartışma yaşamıştı. Tatlıses, Yılmaz'a yönelik, "Oğuz valla söylersem çaldırmazlar. Tüm Türkiye'de çaldırmazlar" ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'e cevap veren Oğuz Yılmaz ise "Senin demenle olmuyor" karşılığında bulunmuştu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İBRAHİM TATLISES (@ibrahimtatlises)'in paylaştığı bir gönderi



VEFATI SONRASI PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ankara türküleriyle adından söz ettiren isimlerden biri olan Oğuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından nasıl bir tavır izleyeceği merak edilen İbrahim Tatlıses ise başsağlığı mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Tatlıses, Oğuz Yılmaz için yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Ankara'nın yetiştirdiği nadir sanatçılarımızdan Oğuz Yılmaz kardeşime Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun inşallah"

 İbrahim Tatlıses'ten hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz ile ilgili paylaşım - Resim : 2

İbrahim Tatlıses'ten hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz ile ilgili paylaşım ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya vefat ölüm Kalp Krizi Instagram Oğuz Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.