İbrahim Tatlıses'ten "estetik" iddialarına büyük tepki!

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen programı İbo Show 9 yıl aradan sonra izleyicisiyle yeniden buluştu. Programın bu haftaki tanıtımına İbrahim Tatlıses'in yeni imajı adeta damga vurdu. Tatlıses'in yüzündeki ve saçlarındaki değilim estetik iddialarının ortaya atılmasına sebep oldu. 

Silahlı saldırı sonucunda ölümden dönen ve uzun bir süre ekranlara ara vermek zorunda kalan İbrahim Tatlıses'in yüzündeki ve saçlarında değişim büyük şaşkınlık yarattı. Öyle ki, Tatlıses'in yeni imajına kavuşmak için tam 100 bin TL para harcadığı iddiası ortaya atıldı. 

SİZİN İBO'NUZ DEĞİŞMEZ!

Estetik iddiaları karşısında sessizliğini bozan ünlü sanatçı, söz konusu haberlere büyük tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden estetik iddialarıyla ilgili açıklama yapan Tatlıses, şunları söyledi:

"Ne botoks ne saç ektirme...Hepsi uydurma...Ben şimdiye kadar neysem yine oyum.
Merak etmeyin. Sizin bildiğiniz İbo'nuz değişmez.
Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur."

İBRAHİM TATLISES HAKKINDA

1952 yılında Şanlıurfa'da doğan İbrahim Tatlıses, önceleri sadece "Tatlı" olan soyadını, "Tatlıses" olarak değiştirmiştir. Yedi çocuklu ve fakir bir aileden gelen Tatlıses, ünlü olmadan önce inşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışmıştır.

"Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile müzik dünyasına Tatlıses, 1976 tarihinde dışardan bitirdiği ilkokulun diplomasını Kilis'teki Kartalbey İlkokulu'ndan almıştır. 1978 yılında Ayağında Kundura-Ceylan filmiyle sinema sektörüne giriş yaptı. 1979 yılında Kara Yazma filminde Perihan Savaş ile rol almıştır.

 

İbrahim Tatlıses'ten "estetik" iddialarına büyük tepki! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses estetik ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.