İbrahim Tatlıses'le Ebru Yaşar neden küstüler? 15 yıllık dargınlığın nedeni ne? İbo neye kızdı?

İbo Show bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Bu haftanın konukları arasında yer alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar ile İbrahim Tatlıses'in 15 yıllık küslükleri de son buldu. İzleyiciler, bu kadar uzun süre devam eden küslüğün nedenini araştırmaya başladı. İbrahim Tatlıses Ebru Yaşar'a neden kızdı? Küslüğün nedeni ne?

İbrahim Tatlıses ile Ebru Yaşar'ın 15 yıllık küslüğü bu akşam son buldu. İbo Show'a konuk olarak katılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, küslüğün nedenini daha önce verdiği bir röportajda açıklamıştı. Yıllar süren bu dargınlığın nedeni ne? İbrahim Tatlıses neden kızdı?

İBRAHİM TATLISES İLE EBRU YAŞAR NEDEN KÜS KALDI?

İbrahim Tatlıses ile 15 yıldır küs olan Ebru Yaşar'ın hayatı da merak konusu oldu. 43 yaşında olan Ebru Yaşar aslen Ağrılı Ankara'da büyüdü. 2015 yılında iş adamı 41 yaşındaki Necat Gülseven ile evli olan Ebru Yaşar'ın Hasan Poyraz Gülseven, Ebru Su Gülseven adında iki çocuğu var. İşte Ebru Yaşar hakkında merak edilenler...

Ebru Yaşar kimdir? Ebru Yaşar kaç yaşında, nereli? Ebru Yaşar kiminle evli?

Ebru Yaşar yıllar önce verdiği bir röportajında küslük olayını şöyle anlatıyor...

İbrahim Tatlıses’le dargın mısınız?

- Kırgınlık var aramızda. Ama İbrahim Bey kırgın bana. Önce beni Erol Köse’ye devretti. Sonra bu albüm çalışmamda beni aradı, "Gel albümü İdobay’dan çıkar" dedi. Ben de böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyledim. O da kızdı. Bence o beni çok seviyor. Ama ben daha çok seviyorum kendisini. İbrahim Tatlıses, beğenmediği insana yatırım yapmaz. O bana çok büyük yatırım yaptı.

Sesini beğendiği için mi yaptı bu yatırımı, yoksa...

- Tabii ki sesimi beğendiği için. O benim sesimi seviyor. Şahsımla ilgili, özel bir durum yok yani.

Peki bu özel ilgiyi yanlış anlayanlar oldu mu?

- Oldu ama tehlikenin ben olmadığını geç de olsa anladılar. Mesela şu an Derya Tuna ile aramız çok iyidir.

İbrahim Tatlıses'le Ebru Yaşar neden küstüler? 15 yıllık dargınlığın nedeni ne? İbo neye kızdı? ile ilgili etiketler Star TV İbrahim Tatlıses Ebru Yaşar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.