İbrahim Tatlıses'in sessiz sedasız nikah masasına oturduğu ortaya çıktı

Yıllar sonra yeniden ekranlara dönen 'İbo Show' programında, İbrahim Tatlıses bir sürprize imza atıp beşinci kez evlilik yaptığını açıkladı.

İbo Show'un son bölümünde bomba bir itiraf geldi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini canlı yayında açıkladı. Beşinci evliliğini yapan Tatlıses'in mutluluğu ise yüzünden okundu.

İbrahim Tatlıses'in sessiz sedasız nikah masasına oturduğu ortaya çıktı

 
CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Programın konuklarından Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbrahim Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saydı. Beşinci evliliğini de yaptığını söyleyen Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.

ESKİ EŞİYLE DE TANIŞTIRMIŞTI

İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'yı Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız tanıştırmıştı. İbo, Karakaya ile 1,5 yıldır aşk yaşıyordu.

İbrahim Tatlıses'in sessiz sedasız nikah masasına oturduğu ortaya çıktı - Resim : 2

NİKAHI AİLE ARASINDA YAPTILAR

İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini İbo Show'da açıkladı. Beşinci evliliğini yapan Tatlıses'in mutluluğu ise yüzünden okundu.

İbrahim Tatlıses'in sessiz sedasız nikah masasına oturduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.