İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama

Bugün sabah saatlerinde trafik kazası geçiren 70 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırılmıştı. Sosyal medya üzerinden hastane odasından paylaşımlarda bulunan ve sevenlerine 'iyiyim' mesajı veren Tatlıses ile ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Bugün taburcu olması beklenen sanatçının tedavisine devam edildiği belirtildi.

Trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumu hakkında yeni açıklama yapıldı. Hastaneden yapılan açıklamada, ünlü türkücünün genel durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği belirtildi.


İşte İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklama...

''Muğla’nın Bodrum ilçesinde, içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses, kaza sonrası Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Hastane Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener, ünlü sanatçının kaza sonrası durumuna ilişkin olarak şu bilgileri verdi: “Sayın İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs kafesi ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortopedi uzmanlarınca muayene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir.”

 

 

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses kaza Trafik kazası Bodrum son durumu sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.