İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kaza yeri karıştı! Vatandaşlar, gazetecilere saldırdı

Sabah saatlerinde Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ağır hasar alan araç içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses kurtarıldı. Bölgeye gelen çok sayıda kişi, kaza yerinde görevini yapmak isteyen basın mensuplarına saldırıp zorluk çıkardı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde aracı ile seyir halinde iken trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses yaralandı. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

Kazada ağır hasar alan araç içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses kurtarıldı. Ayağından yaralandığı öğrenilen Tatlıses’e ambulansta sağlıkçılar ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından ünlü türkücü hastaneye kaldırıldı. 

İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kaza yeri karıştı! Vatandaşlar, gazetecilere saldırdı

GAZETECİLERİN GÖRÜNTÜ ALMALARINI ENGELLEDİLER

Bu arada, bölgeye gelen çok sayıda kişi, kaza yerinde görevini yapmak isteyen basın mensuplarına saldırıp zorluk çıkardı. Bölgede bulunan gazeteciler, görüntü ve fotoğraf almalarını engelleyen grup nedeniyle zorluk yaşadı. (İHA)

İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kaza yeri karıştı! Vatandaşlar, gazetecilere saldırdı - Resim : 2

 

 

İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kaza yeri karıştı! Vatandaşlar, gazetecilere saldırdı ile ilgili etiketler Bodrum İbrahim Tatlıses kaza Trafik kazası Muğla yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.