İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı! Canlı yayında olay açıklamalar

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 19 Mayıs'ta geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında vefat eden meslektaşı Oğuz Yılmaz hakkında konuştu. Bir dönem Oğuz Yılmaz ile canlı yayında gerginlik yaşayan Tatlıses, "İnşallah bana hakkını helal etmiştir'' açıklamasında bulundu.

Ankara türküleriyle adından söz ettiren isimlerden Oğuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından "İbrahim Tatlıses'e küs öldü" yorumları yapılmıştı. Yılmaz'ın vefatının ardından nasıl bir tavır izleyeceği merak edilen İbrahim Tatlıses ise başsağlığı mesajını sosyal medya hesabından paylaşarak "Ankara'nın yetiştirdiği nadir sanatçılarımızdan Oğuz Yılmaz kardeşime Allah'tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun inşallah" ifadelerine yer vermişti.

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı! Canlı yayında olay açıklamalar

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan İbrahim Tatlıses çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Tatlıses, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ve bir dönem canlı yayında tartıştığı Oğuz Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.


TATLISES İLE YILMAZ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses, 2005'te konuk ettiği Oğuz Yılmaz ile programında tartışmıştı. İkili, 'Bent Deresi' şarkısı nedeniyle gerginlik yaşamıştı. Yılmaz, Tatlıses'e, "Beni Bent Deresi ile kalıplaştırdıysan üzülürüm. Ben beş kez programına katıldım. Sanki 'Bent Deresi'ni dinledim, Oğuz Yılmaz'ı çağırdım gibi konuştun" ifadelerini kullanmıştı.


Tatlıses, Yılmaz'a yönelik, "Oğuz vallahi söylersem şarkını çaldırmazlar. Tüm Türkiye'de çaldırmazlar" ifadelerini kullanmıştı. Tatlıses'e cevap veren Oğuz Yılmaz ise "Senin demenle olmuyor" karşılığını vermişti. Tatlıses program boyunca da Yılmaz'ı eleştirmişti.

''İNŞALLAH BANA HAKKINI HELAL ETMİŞTİR''

Tatlıses, konuk olduğu programda "Oğuz Yılmaz'ın mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah hakkını bana helal etmiştir aramızda bir tartışma geçti. Ben ettim, cennetlik olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'in Oğuz Yılmaz pişmanlığı! Canlı yayında olay açıklamalar ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Söylemezsem Olmaz Sosyal Medya Oğuz Yılmaz Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.