İbrahim Tatlıses'in menajerinden Pantene Altın Kelebek açıklaması

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Yazar, bu yıl 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde İbrahim Tatlıses'e verilen 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne yönelik gelen tepkilerle ilgili “Biz geçmişte İbrahim Bey'in yapmış olduğu hatalarla anılmaktan çok rahatsız oluyoruz. Biz bu saatten sonra işimizle gündemde kalmak istiyoruz” dedi.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nde gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde 69 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' verilmesi tepki çekmişti. Geçmiş yıllarda çok kez şiddet haberleriyle gündem olan ve kadınlar hakkındaki açıklamalarıyla da sıkça magazin manşetlerinde yer alan Tatlıses'in menajeri Şule Yazar, gelen tepkilerle ilgili konuştu.

 

'İBRAHİM TATLISES HATALARIYLA ANILMAKTAN ÇOK RAHATSIZ'

Tatlıses'e verilen 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne yönelik tepkilerle ilgili konuşan İbrahim Tatlıses'in menajeri Şule Yazar şunları söyledi...


"Biz geçmişte İbrahim Bey'in yapmış olduğu hatalarla anılmaktan çok rahatsız oluyoruz. İbrahim Bey bu konu ile alakalı defalarca ülkemizdeki hatta tüm dünyadaki kadınlardan özür diledi ve pişmanlığını dile getirdi; ama hala bu konuyu kullanarak medyada prim yapmak isteyen insanlar tekrar gündeme getiriyor. Biz bu saatten sonra işimizle gündemde kalmak istiyoruz. Sanatımızla, yaptığımız işlerle, yıllar sonra İbrahim Bey'in yaşadığı kötü olaylara rağmen sanat hayatına geri dönmesi, sanat ve sevdikleri için yaptığı mücadelesi ile konuşulmak istiyoruz." Biz bu tür konuşmaları artık duymazlıktan geliyoruz. Herkesin geçmişte yaptığı hataları var. Pişmanlıkları var. Önemli olan bunları telafi etmek" şeklinde konuştu.

 

 

İbrahim Tatlıses'in menajerinden Pantene Altın Kelebek açıklaması ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.