İbrahim Tatlıses'in küs olan çocukları İdo Tatlıses ile Dilan Çıtak barıştı

Dün Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hastanede tedavi altına alınan İbrahim Tatlıses taburcu olur olmaz konser sahnesine koştu. Kazadan 12 saat sonra tekerlekli sandalye ile sahneye çıkıp konser veren ünlü türkücüyü aralarının bozuk olduğu bilinen kızı Dilan Çıtak ile oğlu İdo Tatlıses yalnız bırakmadı. Küs olan kardeşler, babalarının geçirdiği talihsiz kazanın ardından aralarındaki buzları erittiler.

Dün sabah saatlerinde Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçirdiği kazadan 12 saat sonra tekerlekli sandalye ile sahneye çıkıp konser verdi. Ayağındaki kırık nedeniyle Günay Restoran'daki konserinde oturarak parçaları seslendiren Tatlıses'i çok sayıda hayranı dinledi.

KAZADAN 12 SAAT SONRA KONSER VERDİ 

Sahnede zaman zaman duygusal anlar da yaşayan Tatlıses, oturduğu yerden verdiği konserinde, izleyiciye karşı ayaklarını uzatmak zorunda kaldığından dolayı hayranlarından özür diledi. Konser sırasında doktorunun gözünü İbrahim Tatlıses'ten ayırmaması dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses'in küs olan çocukları İdo Tatlıses ile Dilan Çıtak barıştı

DİLAN ÇITAK İLE İDO TATLISES BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİ


İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak babaları İbrahim Tatlıses'i sahnede yalnız bırakmadı. Kazadan sonra bir an olsun babasının yanından ayrılmayan ayrılmayan Tatlıses'in çocukları Dilan ile İdo konser alanına gelip babasının yanında bulundu. Konser sırasında İbrahim Tatlıses'in küs oldukları bilinen çocukları İdo Tatlıses ve Dilan Çıtak Tatlıses birlikte sahneye çıkarak babalarının "Mavişim" şarkısını söyledi.

İDO TATLISES İLE DİLAN ÇITAK NEDEN KÜSTÜ?

Tatlıses, Kuşadası’ndaki sitesinden çocuklarına birer daire vereceğini açıklamıştı. Tatlıses, Dilan Çıtak dışında bütün çocuklarına ev vermişti. Bu durum baba kız arasında kırgınlığa neden olmuştu.

İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli ile geçtiğimiz yıl 7 Ekim'de hayatını birleştirmişti. Düğüne İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak'tan dünyaya gelen ve yıllar sonra kabullendiği müzisyen kızı Dilan Çıtak katılmamıştı. Çıtak, bir konser öncesi Televole muhabirinin "İdo Tatlıses'in düğününe neden katılmadınız?" sorusuna "Kayda değer şeyler konuşalım" şeklinde yanıt vermişti.

Dilan Çıtak uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Levent Dörter ile geçtiğimiz günlerde nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İdo Tatlıses ise düğününe katılmayan kardeşi Dilan Çıtak'ın nişan törenine katılmamıştı.

 


İbrahim Tatlıses'in küs olan çocukları İdo Tatlıses ile Dilan Çıtak barıştı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İdo Tatlıses kaza Trafik kazası Konser Dilan Çıtak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.