İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a saldırı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'nda bulunan güzellik merkezinde hırsızların saldırısına uğradı. Çıtak saldırıyı yara almadan atlatırken, salonda çalışan bir kişi ağır yaralandı.

Olay Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde meydana geldi. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen dört kişilik grup güzellik merkezinde bakım yaptırdı. Bir süre sonra taraflar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

KAPIYI TEKMELEDİLER

Olayda güzellik merkezinde çalışan bir görevli darp edildi. Dükkanda olan Dilan Çıtak sokağa çıkıp polislerden yardım istedi.

Polislere yaşanan kavgayı anlatan Çıtak, ‘kapıları tekmelediler, yabancı uyruklulardı’ ifadelerini kullandı.

"BİR ÇALIŞANIMIZ AĞIR YARALI"

Koşar adımlarla karakola giren Dilan Çıtak Tatlıses, “Tırnakçı dükkanıma saldırdılar. Şikayetçi olmaya geldim. Bir çalışanımız ağır yaralı” dedi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a saldırı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Nişantaşı Saldırı Dilan Çıtak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.