İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a annesi yüzünden haciz geldi

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzisyen olan 31 yaşındaki kızı Dilan Çıtak'ın başı ödenmeyen borç yüzünden derde girdi. Annesi için bankadan 500 bin lira kredi çeken Çıtak'ın evine haciz geldi.

İmparator lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak’ın başı dertte. Tatlıses'in yıllar sonra kabullendiği kızı Dilan Çıtak annesi ışıl Çıtak için bankadan 500 bin lira kredi çekti. Taksitler ödenmeyince Dilan Çıtak’ın başı derde girdi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a annesi yüzünden haciz geldi


'ANNEME KEFİL OLMUŞTUM'

Günaydın’a konuşan Çıtak, “O para annem için çekildi. Ben kefil olmuştum. Borcu kendisi halledecek” açıklamasında bulundu.


500 BİN LİRA KREDİ ÇEKİLDİ

Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak için geçtiğimiz yıl özel bir bankadan 500 bin liralık kredi çekildi. Çıtak da söz konusu kredi için kefil oldu. Ancak kredi taksitleri ödenmeyince banka ihtarname gönderdi, ardından da icra müdürlüğüne başvurdu. Banka borca karşılık, kefil olan Dilan Çıtak'ın üstüne kayıtlı Fatih'teki evin satışını istedi. Konuyla ilgili GÜNAYDIN'a konuşan Dilan Çıtak, "O para annem için çekildi. Ben de kefil olmuştum. Borcu annem halledecek" dedi.

 

 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a annesi yüzünden haciz geldi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses kredi borç Dilan Çıtak Işıl Çıtak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.