İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı attı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen ve yıllar sonra kabullendiği müzisyen kızı Dilan Çıtak, uzun zamandır birlikte olduğu ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Müzisyen çift Dilan Çıtak ile Levent Dörter nişanlandı. İkilinin nişan yüzüklerini Dilan Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı. Nişan töreninde İbrahim Tatlıses'in elini müstakbel damadına öptürmemesi dikkat çekti.

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabullendiği ve Işıl Çıtak'tan dünyaya gelen 31 yaşındaki şarkıcı kızı Dilan Çıtak nişanlandı. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden Dilan Çıtak ile Levent Dörter'den yıllar sonra güzel haber geldi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı attı

Dilan Çıtak ile Levent Dörter dün nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.

İMPARATOR ELİNİ ÖPTÜRMEDİ 

Dün akşam evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin yüzüklerini İbrahim Tatlıses ve Polat Yağcı birlikte taktı. Polat Yağcı nişan törenine ait görüntüleri Instagram hesabından yayınladı. Görüntülerde nişan yüzükleri takıldıktan sonra kızına elini öptüren İbrahim Tatlıses'in müstakbel damadı Levent Dörter'e elini öptürmemesi dikkat çekti. Tatlıses ile Dörter'in o anları törene damga vurdu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı attı - Resim : 3

DÜĞÜN YAZA


Paylaşımına ''Yüzükleri taktık, yaza nikah şahidiyiz😂 @dilancitaktatlises @leventdorter Allah mutlu mesut etsin inşallah… @ibrahimtatlises'' notunu düşen Yağcı, çiftin bu yaz evleneceğini müjdeledi.

Müzisyen çift Dilan Çıtak ile Levent Dörter 4 yıldır birliktelik yaşıyor.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı attı - Resim : 4

Ünlü türkücü damadını böyle geri çevirdi.

 

 

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile evlilik yolunda ilk adımı attı ile ilgili etiketler Nisan İbrahim Tatlıses Levent Dörter Dilan Çıtak polat yağcı nişan töreni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.