İbrahim Tatlıses'in gönlünü fethetti!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, İzmir'de bulunan kebapçısında küçük bir çocuğun posterinin yanında dua ettiği bir fotoğrafı duygusal bir notla sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir'de bulunan mekanını ziyaret eden küçük bir hayranı Tatlıses'in gönlünü fethetti.

Küçük hayranı, İmparator'un sahibi olduğu kebapçının girişindeki Tatlıses posteri önünde dua etti. Bu sırada görüntüden etkilenen bir garson, çocuğun dua ederken fotoğrafını çekti ve Tatlıses'e gönderdi.

İmparator, oldukça etkilendiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına eklediği notla da duygularını gözler önüne serdi.

posteri-onunde-dua-eden-cocuk-ibrahim-tatlises-10316400_2498_o

"BU İNSANLARIN KALBİNDEN SEVGİMİ ALMA"

İşte İbrahim Tatlıses'in paylaşımına eklediği not:

"İzmir Tatlıses Kebap'ın önünde bir maket fotoğrafım var ve garson arkadaş, o maketin önüne gelip dua eden bu kardeşimi görünce duygulanmış ve bu fotoğrafı çekmiş, bana gösterdi.

Allah'ım sana şükürler olsun, bu insanların kalbinden sevgimi alma... Benim sevgimi onlardan, onlarınkinide benden eksik etme Yarabbim... Beni hep böyle sevsinler ki; ayakta kalabileyim, amin..."

posteri-onunde-dua-eden-cocuk-ibrahim-tatlises-10316400_3901_m

İbrahim Tatlıses'in gönlünü fethetti! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses İzmir kebapçı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.