İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı ortaya çıktı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses geçtiğimiz hafta Yasemin Şefkatli ile evlendi. Düğünde İbrahim Tatlıses'in gelinine düğün hediye olarak taktığı altın kemerin fiyatı ise duyanları şaşırttı. İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Talıses geçtiğimiz hafta Yasemin Şefkatli ile evlendi. Tatlıses'in servet değerinde bir harcama yaptığı düğünde gelinine taktığı altın kemer ise olay oldu.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı ortaya çıktı

GELİNİNE 450 BİN TL'LİK ALTIN KEMER TAKTI


Çiçeği burnunda gelin Yasemin Şefkatli, 7 Ekim'de Raffles Otel’de düzenlenen görkemli düğün sonrası İbrahim Tatlıses ile düğünde çektirdikleri bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafta en çok dikkat çeken ayrıntı ise Tatlıses'in gelinine taktığı altın kemer oldu.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı ortaya çıktı

Oğlunun düğünü için kesenin ağzını açan İmparator'un gelinine taktığı altın kemerin 450 bin TL olduğu öğrenildi. Düğün için hiçbir masraftan kaçınmayan İbrahim Tatlıses'in cebinden çıkan paranın servet değerinde olduğu söyleniyordu.

 

 

 

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses İbrahim Tatlıses Düğün nikah altın kemer
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.