İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oldu

70 yaşındaki İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'in doğup büyüdüğü Şanlıurfa'daki mağara müzeye dönüştürüldü.

Türkücü İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürüldü.

İbrahim Tatlıses'in büyüdüğü mağaranın turizme kazandırılması için harekete geçen Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi arasında protokol imzalandı. Ünlü şarkıcısının doğduğu mağara restore edildi ve müzeye, 'İbrahim Tatlıses'in Büyüdüğü Mağara' ismi verildi.

 İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara, "İbrahim Tatlıses'in Büyüdüğü Mağara" ismiyle müze oldu

İbrahim Tatlıses, 1952'de Urfa'da, ciğerci Ahmet Tatlı’yla eşi Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi. Tatlıses daha önce, "Mağarada doğdum, iyi ki de mağarada doğmuşum ya orada doğmasam, sarayda doğsam kim bilir ne olurdu. Mağarada doğduğum için iftihar ediyorum" demişti. 

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara, "İbrahim Tatlıses'in Büyüdüğü Mağara" ismiyle müze oldu

 

 

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oldu ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Mağara Şanlıurfa Müze
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.