İbrahim Tatlıses'in büyük heyecanı! Yıllar sonra Londra'da konser verecek

Uzun yıllar sonra sahnelere geri dönen usta sanatçı İbrahim Tatlıses bugün Londra'da hayranlarıyla bir araya gelecek. Yıllar sonra Londra'da ilk kez konser verecek olan Tatlıses, Instagram hesabından ''Efsane geri dönüyor'' yazılı konser afişini paylaştı.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrasında doktor tavsiyesiyle İstanbul'dan İzmir'e taşınan ve konser sahnelerinden uzakta bir yaşam süren İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz yıl konser sahnelerine geri dönmüştü. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Tatlıses yıllar sonra ilk kez Londra'da sahne alacak.

'EFSANE GERİ DÖNÜYOR'

Bir ay önce trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Tatlıses, farklı şehirlerde ve ülkelerde hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Ünlü türkücünün son durağı ise Londra oldu.

İbrahim Tatlıses'in büyük heyecanı! Yıllar sonra Londra'da konser verecek

Londra'da vereceği konserinin afişini Instagram heabından paylaşan Tatlıses altına ''Sevgili gurbetçi kardeşlerim dualarınız ile ayaktayım yıllar sonra bu akşam #londra #eventimapollo’da karşınızdayım @pollproduksiyon'' notunu düştü.

 

İbrahim Tatlıses'in büyük heyecanı! Yıllar sonra Londra'da konser verecek ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Londra Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.