İbrahim Tatlıses'in baba yüreği dayanamadı... Küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı için bakın neler söyledi

25 Ağustos'ta Bodrum'da trafik kazası geçiren ve ölümden dönen İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. programın sunucuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto'nun sorularını yanıtlayan İbrahim Tatlıses, küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile ilgili yine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Bodrum'da trafik kazası geçiren 70 yaşındaki İmparator lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Programa telefonla bağlanan Tatlıses, kaza sonrası küs olduğu oğlunun kaza yerine gelmesiyle ilgili konuştu.

25 Ağustos'ta Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses'in Adalet Sara'dan dünyaya gelen ve arasının açık olduğu oğlu Ahmet Tatlı kaza yerine koşmuştu. Tatlı, babasını tedavi gördüğü hastanede de ziyaret etmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından baba ve oğulun barıştığı düşünülmüştü.

Ancak İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlı ile hala küs olduklarını belirterek, ''Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.'' şeklindeki açıklamasıyla şaşırtmıştı. Ahmet Tatlı ise babasının bu sözlerine sosyal medyadan karşılık vermişti: ''Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla''

İbrahim Tatlıses'in baba yüreği dayanamadı... Küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı için bakın neler söyledi


Söylemezsem Olmaz programına katılan İbrahim Tatlıses, Bircan Bali'nin aynı şeyin oğlunun başına gelmesi durumunda ne yapacağını sorması üzerine İbrahim Tatlıses ''Yanına koşmam dersem yalan olur'' cevabını verdi.


İşte İbrahim Tatlıses'in programdaki açıklamalarından satır başları...


''ONUN GİBİ ARTİSTLİK YAPMAM''

Bircan Bali'nin ''Allah tabii gecinden versin. Bir gün yolda Bodrum'a giderken Ahmet kaza yapsa siz de koşar mıydınız?'' diye sorması üzerine Tatlıses, ''Koşmam dersem yalan söylerim. Ama en azından oyuncu olmam. Artistlik yapmam. O konuyu kapatalım. Bu konuları konuşmak bile istemiyorum, hoş değil'' diyerek oğlu hakkında konuşmak istemediğini belirtti.

KONSERLERİNE TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Son sağlık durumu hakkında açıklama yapan Tatlıses, ayaklarının hala alçıda olduğunu ve konserlerine hız kesmeden devam edeceğini belirtti: ''Allah bitti diyecek, yoksa mümkün değil. Bu akşam Manisa'da, cumartesi günü İstanbul'da konser vereceğim. 23 Ekim'de Londra'dayım. Konser vermeye devam edeceğim.''

Arto'nun ''Hülya Avşar'a hala aşık mısınız?'' sorusuna İmparator ''Kim aşık değil ki. Hülya hanım da benim için 'İbrahim Tatlıses'e kim aşık değil ki...' demişti'' cevabını vererek şaşırttı.

ASENA SORUSU KIZDIRDI

Seren Serengil'in ''Asena'dan ayrıldığınız zaman bir şarkı yapmıştınız'' sözleri üzerine sinirlenen Tatlıses, ''İsmini 20 senedir anmadığım insanların adını anmayın Allah aşkına. Sen bana babandan emanetsin. Karıştırma işi'' diyerek tepki gösterdi.


Arto'nun ''Bugüne kadar birlikte olduğunuz kadınlardan en çok hangisine aşık oldunuz? Keşke bırakmasaydım dediğiniz kadın hangisi?'' sorusu karşısında tek bir isim vermekten kaçınan ünlü şarkıcı, ''Birlikte olduğunuz kadınlar derken? Ben bütün kadınlarıma saygı duyarım. Hala saygı duyuyorum. Bilemiyorum şu anda. Bana böyle sorular soracağınızı bilsem kendimi ona göre hazırlardım'' dedi.

 

 

 

İbrahim Tatlıses'in baba yüreği dayanamadı... Küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı için bakın neler söyledi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses kaza Söylemezsem Olmaz Bircan Bali Arto Seren Serengil ahmet tatlı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.