İbrahim Tatlıses'in 8 Mart Kadınlar Günü paylaşımına tepki yağdı

Geçmiş yıllarda Asena, Perihan Savaş, Derya Tuna ve Yıldız Tilbe'ye şiddet uyguladığı haberleriyle gazete manşetlerinde sıkça yer alan türkücü İbrahim Tatlıses, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü bir gün sonra kutladı. Tatlıses'in Twitter hesabından yayınladığı Kadınlar Günü mesajı sosyal medyada tepki topladı.

Geçmişte kadına şiddet haberleriyle sık sık gündem olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü bir gün gecikmeli olarak kutladı. Twitter hesabından bugün bir paylaşımda bulunan Tatlıses, "Kadınlar olmasaydı biz erkekler kime sevgili diyecektik? Hayatımızda kadınlar olmasa biz erkekler yaprağı kurumuş bir dala benzeriz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutlarım" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'in 8 Mart Kadınlar Günü paylaşımına tepki yağdı


KADINLAR GÜNÜ MESAJINA TEPKİ YAĞDI

İmparator lakaplı Tatlıses’in bu mesajı sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarından ünlü türkücüye, 'En son kutlayacak kutlayacak kişi', 'tribünlere oynamış', 'Kadınlar olmasa kimi dövecektin?', 'Kaç kadının hayatını kararttın?' şeklinde eleştiri yağdırdı.

 

'KADINI DÖVECEKSİN DE SEVECEKSİN DE' AÇIKLAMASI YENİDEN GÜNDEM OLDU

Tatlıses'e bu paylaşımının ardından, daha önce söylediği "Kadın dövülür de sevilir de... Döveceksin dediysek, ağzını burnunu kırmayacaksın. Kadın susmasını bilecek, ağırbaşlılığını koruyacak. Ama sürekli dırdır ederse olmaz. Adamda dayanma sınırı var" şeklindeki sözler hatırlatıldı.

Tatlıses'in, geçtiğimiz yıl 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' alması da tepkilere neden olmuştu.

İbrahim Tatlıses'in 8 Mart Kadınlar Günü paylaşımına tepki yağdı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya Twitter 8 Mart kadınlar günü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.