İbrahim Tatlıses'in 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'dan aşk paylaşımı

69 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses gönlünü kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya'ya kaptırmıştı. 26 yaşındaki Karakaya, sevgilisiyle olan yeni fotoğraf karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Silahlı saldırıya uğradıktan 9 yıl sonra İbo Show programı ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses zor günleri geride bıraktı.

İş hayatını yoluna koyan Tatlıses'in aşk hayatında da her şey yolunda. Gönlünü kendinden 43 yaş küçük Gülçin Karayaka kaptıran Tatlıses sevgilisiyle bir araya geldi.

Gülçin Karakaya


İbrahim Tatlıses'in 26 yaşındaki sevgilisi Gülçin Karakaya ile aşkı doludizgin devam ediyor. İbrahim Tatlıses'in genç sevgilisi Gülçin Karakaya, yeni bir paylaşım yaptı.


''GELDİ GÖNLÜMÜN EFENDİSİ''

'Gönül evliliği' yaptım diyen Tatlıses yoğun geçen sezonun ardından sevgilisine kavuştu. Gülçin Karakaya, Tatlıses ile çekildiği fotoğrafı 'geldi gönlümün efendisi' mesajıyla paylaştı.

Gülçin Karakaya - İbrahim Tatlıses


''BİZİMKİSİ GÖNÜL EVLİLİĞİ''


Gülçin Karaya ile nikah masasına oturup oturmadığı soruları merak edilirken, Tatlıses konu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

''Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim. Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği. Zaman ne gösterir bilinmez''

 

İbrahim Tatlıses'in 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'dan aşk paylaşımı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya Instagram Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.