İbrahim Tatlıses'in 17 yıl sonra İsrail'de konser verecek olması tepkilere neden oldu

Ortadoğu ülkelerinde çok sayıda dinleyicisi bulunan İbrahim Tatlıses, 28 Haziran akşamı Batı Kudüs’te bir konser verecek. Konserin Sultan’s Pool konser alanında gerçekleştirileceği açıklanırken; İslam düşmanı ve siyonist eğilimleri olan İsrail'de konser verecek olması tepkilere neden oldu.

İbrahim Tatlıses hastalık sürecini, son dönemde verdiği konser takvimiyle telafi etmeye çalışıyor. 2021 yılından bu yana bir çok yerde sahne alan ünlü türkücü gözünü bu kez yurt dışına dikti. Yıllardır gitmediği yerlere dahi giden Tatlıses, yeni durağı ile sevenleri çok şaşırttı.

EN SON İSRAİL'DE 2005 YILINDA KONSER VERDİ

İbrahim Tatlıses'in İsrail'de sahne alacağı açıklamasından sonra pek çok kişi bu gelişmeyle birlikte İbo'ya tepki gösterdi. En son 4 Nisan 2005 yılında yılında konser verdiği İsrail'de çok sayıda İsrail vatandaşı da konsere katılım göstermişti.

 

İbrahim Tatlıses'in 17 yıl sonra İsrail'de konser verecek olması tepkilere neden oldu

 

İbrahim Tatlıses'in 17 yıl sonra İsrail'de konser verecek olması tepkilere neden oldu - Resim : 2

İbrahim Tatlıses'in 17 yıl sonra İsrail'de konser verecek olması tepkilere neden oldu ile ilgili etiketler İsrail İbrahim Tatlıses Konser tel aviv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.