İbrahim Tatlıses'in 10 yaşındaki kızı Elif Ada Tatlıses son haliyle şaşırttı

İbrahim Tatlıses'in 2013'te boşandığı eski eşi Ayşegül Yıldız'dan dünyaya gelen 10 yaşındaki kızı Elif Ada Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasına olan düşkünlüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. Babasının kendisine elleriyle yemek yedirdiği anlara ait karelerini yayınlayan Elif Ada'nın son hali ise dikkat çekti. İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada Tatlıses için 'kocaman olmuş' yorumları yapıldı. Baba - kızın karesine beğeni yağdı.

2011-2013 yılları arasında evli olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada Tatlıses son görüntüsüyle hayrete düşürdü. Instagram hesabından sık sık babasıyla ve annesiyle olan karelerine yer veren Elif Ada son olarak babasının elleriyle yemek yedirdiği anlarını paylaştı.

İMPARATOR KIZINI ELLERİYLE BESLEDİ

Elif Ada babasıyla olan karesini Instagram hesabından "Canım babam elleriyle besler" ifadeleriyle paylaştı. Annesi Ayşegül Yıldız ile birlikte yaşayan Ada'nın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. İbrahim Tatlıses'in kızı için 'ne kadar büyümüş', 'kocaman olmuş', 'babasının kopyası', 'annesinin boyuna yetişmiş' gibi yorumlar yapıldı.

 elif-ada-tatlises-ibrahim-tatlises

Sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen Elif Ada Tatlıses, babası ile birlikte kahvaltı yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı.

 

İbrahim Tatlıses'in 10 yaşındaki kızı Elif Ada Tatlıses son haliyle şaşırttı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya Elif Ada Tatlıses ayşegül yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.