İbrahim Tatlıses'i hayata döndüren doktor şimdi de oğlu Ahmet Tatlı'nın hayatını kurtardı

İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Hanım ile evliliğinden olan büyük oğlu Ahmet Tatlı, geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede beyin ameliyatı olmuştu. Ahmet Tatlı’nın beyin ameliyatını Prof. Dr. İlhan Elmacı’nın yaptığı ortaya çıktı. Aynı doktor 14 Mart 2011’de de Maslak’ta silahlı saldırıya uğrayan ve kafasından vurulan İbrahim Tatlıses’in tekrar hayata döndüğü 6 saat süren ameliyatını gerçekleştiren doktordu.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrası 6 saalik ameliyatın ardından yeniden hayata dönen İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'nın da beyin ameliyatını aynı doktor gerçekleştirdi. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı’yı köşesine taşıdı.

İbrahim Tatlıses'i hayata döndüren doktor şimdi de oğlu Ahmet Tatlı'nın hayatını kurtardı


İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara ile evliliğinden dünyaya gelen büyük oğlu Ahmet Tatlı geçen hafta Ulus'taki özel bir hastanede beyin ameliyatı olmuştu.

Tatlı'nın ameliyatından birkaç gün sonra aynı hastanede yatan bir arkadaşımı ziyarete gittim. Laflarken, Tatlı'nın beyin ameliyatını Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın yaptığını söyledi.

İlhan Hoca'nın adını duyunca, 14 Mart 2011'e gittim! İbrahim Tatlıses'in, İbo Show çıkışında, Maslak'ta kurşunlandığı ve kafasından vurulduğu tarihe... Tatlıses, öldü diye düşünülürken 6 saat süren ameliyatla hayata tutunmuştu.

O ameliyatı yapan ve Tatlıses'i hayata döndüren Prof. Dr. Elmacı idi. Kader mi tesadüf mü bilmiyorum ama İlhan Hoca, ünlü sanatçıdan sonra oğlunu da hayata döndürmüş.

Öğrendiğime göre Tatlı'nın durumu da çok ciddiymiş ama İlhan Hoca başarılı bir ameliyat gerçekleştirmiş.

İbrahim Tatlıses'i hayata döndüren doktor şimdi de oğlu Ahmet Tatlı'nın hayatını kurtardı - Resim : 2


AHMET TATLI'DAN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

6 saat süren bir operasyon geçiren Tatlı sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Tatlı, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı: "Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile seyreden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim. Önce Allah'ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde 6 saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı, var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi. Şimdi sonucu bekliyor hem ameliyat sonrası hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum."

 

 

İbrahim Tatlıses'i hayata döndüren doktor şimdi de oğlu Ahmet Tatlı'nın hayatını kurtardı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ahmet tatlı beyin ameliyatı Prof. Dr. İlhan Elmacı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.