İbrahim Tatlıses'e reyting ödülü!

Uzun bir aradan sonra izleyicisiyle tekrardan buluşan ve Star TV ekranlarında her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen 'İbo Show'un başarısı, kanal yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Her hafta Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan "İbo Show"un reyting sıralamasında gösterdiği başarı, kanal yönetimi tarafından ödüllendirildi. Programın her hafta yüksek reyting alması sebebiyle İbrahim Tatlıses'e son model bir cip hediye edildi.

SON MODEL KIRMIZI ARABA

Yıllar önce sağlık sorunları sebebiyle ekranlara ara veren ve 10 yıl aranın ardından tekrar izleyicisiyle buluşan İbrahim Tatlıses'in başarısı, Star TV yönetimi tarafından son model kırmızı bir cip ile kutlandı. Üst üste aldığı başarılı reyting sonuçlarından dolayı kanal yönetimi Tatlıses'e bu değerli hediyeyle teşekkür etmiş oldu.

İbrahim Tatlıses'e reyting ödülü!

Kendisine hediye edilen kırmızı renk cipin yanında poz veren İbrahim Tatlıses, özellikle kırmızı rengin kendisine uğur getireceğine inandığını söyledi.

İbrahim Tatlıses'e reyting ödülü! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses reyting ibo show hediye ödül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.