İbrahim Tatlıses'e hapis şoku!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV Müdürü Fulya Akbay'ın kendisini dolandırdığını ileri sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Akbay suçsuz olduğunu ileri sürerken, şimdi de Tatlıses'e çalışanına tehdit içerikli mesaj attığı için 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Tatlıses TV'de Genel Müdür olarak çalışan Funda Akbay ile ünlü türkücü İbrahim Tatlıses arasındaki davada yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kanalda yönetici olarak çalışan Funda Akbay'ın kendisini dolandırdığını iddia ederek, savcılığa şikayette bulunmuştu. Tatlıses'in şikayetinin ardından Funda Akbay da Tatlıses hakkında şikayette bulundu.

İbrahim Tatlıses'e hapis şoku!

TEHDİT VE HAKARET İDDİASI

Tatlıses TV'nin eski genel müdürü Funda Akbay, şikayet başvurusunda Tatlıses'in kendisini tedhit ettiğini ve hakarette bulunduğunu söyledi. Günaydın'dan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Fulya Akbay, dilekçesinde, 2006 yılından 2020 tarihine kadar Tatlıses Prodüksiyon Reklam ve Gösteri Hizmetleri Gıda San. Tic. Anonim şirketi ile Tatlıses Yayıncılık ve Yapımcılık A.Ş ve Tatlıses Gıda San. Tic. A.Ş şirketlerinde çalıştığını ve bir dönem itibariyle de ünlü sanatçıya danışmanlık yaptığı belirtti.

"ŞİMDİ SİZLERİN KANINI İÇSEM AYRAN DİYE DOYAMAM"

Tatlıses'in kendisine WhatsApp üzerinden "K.., ş.., şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam. Bana yazmayın, yazacaklar sizlere merak etmeyin" şeklinde açıklama ibareleri taşıyacak mahiyette mesajlar gönderdiğini anlatan Akbay, ünlü türkücünün cezalandırılmasını istedi.

ARALARINDA UZLAŞMA SAĞLANMADI

Savcılık, yürütülen soruşturmada dosyayı Uzlaştırma Büroya gönderdi. Ancak Fulya Akbay ile İbrahim Tatlıses uzlaşamadı.

TATLISES'İN 4 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık, ünlü türkücünün Fulya Akbay'a 'tehdit' ve 'hakaret' içerikli sözler yer alan mesaj göndermek suretiyle 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, tehdit' suçlarından dava açtı. Dava kapsamında İbrahim Tatlıses'in dört yıl hapsi isteniyor. 69 yaşındaki sanatçının ihbarıyla başlatılan dolandırıcılık soruşturması ise sürüyor.

İbrahim Tatlıses'e hapis şoku! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses hapis Fulya Akbay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.