İbrahim Tatlıses yasak tanımıyor! Gülçin Karakaya ve ailesini kebapçıya götürdü! İşte o görüntüler

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturduğu iddiası magazin gündeminin en çok konuşulan konusu olmuştu. Tatlıses, sevgilisi ve ailesiyle birlikte Tatlıses Kebap’ta yemek yedi.

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiği yönündeki itirafı programına damga vurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası ayrıntılar herkesi şaşırttı. İbrahim Tatlıses'in programına konuk olan Ebru Yaşar'ın "Sen nikâhlanmışsın" sözlerinin ardından yanından ayırmadığı sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini itiraf eden İbrahim Tatlıses geri adım atmıştı.

Gülçin Karakaya kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin  Karakaya kimdir? - Medya Haberleri

Programında "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" diyen İbrahim Tatlıses yaptığı son açıklama ile şaşkınlık yarattı. Son olarak sevgilisi Gülçin Karakaya ve ailesini Tatlıses Kebap'ta ağırlayan Tatlıses, iddiaları boşa çıkarmamış oldu.

İbrahim Tatlıses yasak tanımıyor! Gülçin Karakaya ve ailesini kebapçıya götürdü! İşte o görüntüler ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.