İbrahim Tatlıses: Siz benim kızımı bacağı açık gördünüz mü? Edebiyle evleniyor!

Dün akşam Swissotel'de gerçekleştirilen düğünle, İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ve Levent Dörter dünyaevine girdi. Düğün hazırlıkları için Etiler'de gittiği bir kuaförün çıkışında görüntülenen ünlü türkücü Tatlıses ise, basın mensuplarına samimi açıklamalarda bulundu. Tatlıses kızı ve damadı için övgü dolu ifadeler kullandı...

Dilan Çıtak Tatlıses ile uzun yıllardır birlikte olduğu Levent Dörter, dün akşam dünyaevine girdi. Swissotel'de gerçekleşen düğünde 32 yaşındaki şarkıcı üç farklı gelinlik giydi.

"ÇOK YAKIŞIKLISINIZ" YORUMUNA VERDİĞİ YANIT ŞAŞIRTTI

Düğüne hazırlık için gittiği Etiler’de bir kuaför çıkışında objektiflere yansıyan İbrahim Tatlıses, basın mensuplarının “Çok yakışıklı olmuşsunuz" yorumuna, "Neden eskiden değil miydim?" yanıtını verdi.

İbrahim Tatlıses: Siz benim kızımı bacağı açık gördünüz mü? Edebiyle evleniyor!

"SİZ BENİM KIZIMI BACAĞI AÇIK GÖRDÜNÜZ MÜ? EDEBİYLE GİYİNİYOR..."

Muhabirlere "Beni neden çekiyorsunuz? Damat ben miyim?" diyerek takılan İmparator, "Benim için zor bir gün, vereyim mi vermeyeyim mi hala kararsızım. Neyse ki Levent edepli çocuk, çok terbiyeli, benim kızım da öyle. Siz hiç Dilan’ı onunla bununla gördünüz mü? Bacağı açık gördünüz mü? Edebiyle evleniyor. Dün ağlamış o, şimdi de beni ağlatacaksınız, hadi gidin" diyerek duygularını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses: Siz benim kızımı bacağı açık gördünüz mü? Edebiyle evleniyor! - Resim : 2

"YÜRÜYEBİLİYORUM, SAĞLIK DURUMUM ÇOK İYİ"

Sağlık durumu hakkında da konuşan 70 yaşındaki sanatçı, “Bakın yürüyebiliyorum, sağlık durumum çok iyi. Bacağımdaki ateller de çıktı gibi bir şey” diyerek, sevenlerine sağlığının yerinde olduğunun müjdesini verdi.

İbrahim Tatlıses: Siz benim kızımı bacağı açık gördünüz mü? Edebiyle evleniyor! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.