İbrahim Tatlıses, Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Taltıtuğ'u kadrosunda buluşturan 'Aile' dizisi 2. bölümüyle Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi ile ilgili ünlü türkücü İbrahim Tatlıses övgü dolu yorumlarda bulundu.

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, Ay Yapım imzalı 'Aile' dizisi Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Levent Ülgen, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı dizi ilk ve ikinci bölümüyle büyük beğeni topladı.

İbrahim Tatlıses, Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı

''OYNAMIYORLAR, YAŞIYORLAR''

Aile dizisi İbrahim Tatlıses'ten tam not aldı. Ekranların yeni dizisi Aile'yi izleyen türkücü İbrahim Tatlıses,  başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı. Düşüncülerini sosyal medya hesabından dile getiren türkücü, dizi ve oyuncular hakkında olumlu yorumlarda bulundu.

Twitter hesabından Aile dizisiyle ilgili bir paylaşımda bulunan Tatlıses şu ifadelere yer verdi: ''AİLE dizisini bir kes izledim vaz geçemedim sebebine gelince hem oyuncu, hemde yönetmen gözüyle baktım S.sarıkaya ve k. tatlıtuğ oynamiyorlar yasıyorlar o kadar doğalki şaşırdım baya yaşıyorlar yönetmenin oyun tarif etmesine gerek yok o kadar doğalki her şey bsşarılar dilerim.!!''

serenay sarıkaya - kıvanç tatltuğ - ibrahim tatlıses

 

İbrahim Tatlıses, Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Aile Dizisi Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.