İbrahim Tatlıses Öldü Mü! Ünlü Türkücüden Büyük Tepki! Allah Cezanızı Verecek

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz haftalarda damar tıkanması sebebi ile ameliyat masasına yattı. Son derece riskli olan bu ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkan İbrahim Tatlıses için öldü gibi haberler yapılmaya başlandı. İbrahim Tatlıses ve ailesi bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Bu gibi haberlerin nasıl ve nereden çıktığına akıl sır erdiremediklerini de belirtti. İ

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz haftalarda damar tıkanması sebebi ile ameliyat masasına yattı. Son derece riskli olan bu ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkan İbrahim Tatlıses için öldü gibi haberler yapılmaya başlandı.

İbrahim Tatlıses Öldü Mü! Ünlü Türkücüden Büyük Tepki! Allah Cezanızı Verecek

İbrahim Tatlıses ve ailesi bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Bu gibi haberlerin nasıl ve nereden çıktığına akıl sır erdiremediklerini de belirtti. İbrahim Tatlıses 'çok şükür çok iyiyim' derken aynı zamanda tepkisini göstermekten de kendisini alıkoymadı. Yapılan yanlış ve çirkin haberler ile ilgili çok sert konuştu.

'Allah Cezanızı Verecek'

 

İbrahim Tatlıses 9 ay kadar önce İbo Show ile tv ekranlarına yeniden döndü. Tv ekranlarına yeniden dönmesi ile birlikte hakkında çok garip haberler yapılmaya başlandı. İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından üzerinden prim yapmaya çalıştıklarına dair bir açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses Öldü Mü! Ünlü Türkücüden Büyük Tepki! Allah Cezanızı Verecek - Resim : 2

Ünlü şarkıcıda damar tıkanıklığı tespit edildi ve daha sonrasında testler yapılarak stent takıldı. İbrahim Tatlıses stend ameliyatından çok kısa bir süre sonra da taburcu edildi. Öldüğüne dair yapılan haberlere karşı da adeta isyan bayrağını çekti. 'Allah cezanızı verecek' diyerek serzenişte bulundu. 

Sosyal Medya Hesabından Video Paylaştı!

 

İbrahim Tatlıses iki hafta kadar önce damar tıkanıklığı sebebi ile ameliyat olmak durumunda kaldı. Daha sonra ise kendini toparlayarak hastaneden taburcu oldu. Buna rağmen hakkında öldüğüne dair sayısız haberin çıkmasının üzerine bir video çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı. '4-5 günden beri yapılan haberler ve söylenilen sözler beni derinden yaraladı.

İbrahim Tatlıses Öldü Mü! Ünlü Türkücüden Büyük Tepki! Allah Cezanızı Verecek - Resim : 3

Üzüldüğüm nokta kendim değilim, sevdiklerim. Sevenlerimi üzmeye devam ettiğiniz sürece  Allah sizin cezanızı verecek. Yok kalp krizi geçirdi yok öldü gibi şeyler söylemeyin.'  Bu sözlerini sosyal medyada paylaşırken videonun altına da üzerinden prim yapılmamasını ricada bulundu. Bu olay sosyal medyada da çok konuşuldu.

İbrahim Tatlıses Öldü Mü! Ünlü Türkücüden Büyük Tepki! Allah Cezanızı Verecek ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.