İbrahim Tatlıses kendisine destek veren eski sevgilisi Hülya Avşar'a övgüler yağdırdı

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra İstanbul’daki Günay Restoran’da sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan şarkıcı bu zamana kadar hit olmuş sevilen şarkılarını seslendirdi. Geçtiğimiz günlerde verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yaşam Boyu Onur' ödülünün sahibi olunca eleştirilerin hedefi haline gelen Tatlıses sahnede 'Kadınlar beni sever' açıklamasını yaptı.

İbrahim Tatlıses, 12 yıl sonra yeniden sahnelere döndü. İstanbul'da yıllar sonra ilk kez bir gazinoda sevenleriyle buluşan şarkıcı konser verdiği mekanın oturma kapasitesini yüzde 25 artırdı. Günler öncesinde biletlerin tükendiği gecede Tatlıses en sevinlen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. İbrahim Tatlıses'in sahnesine ise Hülya Avşar hakkındaki sözleri damga vurdu.

Bazı kesimler tarafından Altın Kelebek'te onur ödülü aldığı için eleştirilen İbrahim Tatlıses konserinde, kendisine destek veren Hülya Avşar ile ilgili de açıklamalarda bulunarak, “Hülya Avşar canımı istesin veririm, onun mavi gözleri için seslendiriyorum” dedi ve “Mavi Mavi” şarkısını söyledi.


'KADINLAR BENİ SEVER'

“12 sene sonra Günay sahnesindeyim. Sizlerle buluşmak ömrüme ömür kattı. Günay Restoran’a teşekkür ederim” açıklamasında bulunan Tatlıses ayrıca yabancı ağırlıklı kadın misafirlerine ithafen şunları söyledi: “Ayağınıza sağlık. Sizleri görmekten çok mutlu oldum. Ben kadınları çok severim, kadınlar da beni sever.”


HÜLYA AVŞAR, TATLISES'İN ÖDÜL ALMASINA DESTEK VERMİŞTİ

Bazı kesimler tarafından Altın Kelebek'te 'Yaşam Boyu Onur' ödülü aldığı için eleştirilen İbrahim Tatlıses'e destek veren Hülya Avşar şunları söylemişti...

"Herkesin kendine göre hataları var. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Sanatçıların sadece mesleki anlamda ele alındığı bir platform orası. İbrahim bence mesleki anlamda bu ödülü sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatı onu ilgilendirir. O İbrahim'in problemi. Bana göre Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi ses. Üzerine yok. Ona onur ödülünün onurunun onurunun onurunu vermeleri lazım."

 

 

 

İbrahim Tatlıses kendisine destek veren eski sevgilisi Hülya Avşar'a övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Konser Günay Restorant sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.