İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile el ele

İbo Show programıyla yıllar sonra yeniden ekranlara dönüş yapan ve geçtiğimiz günlerde kendisi gibi müzisyen olan 29 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses'i evlendiren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile el ele pozunu Instagram hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Derya Tuna'dan dünyaya gelen oğlu İdo'yu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan 69 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun zamandır aşk yaşadığı kendisinden 43 yaş küçük asistanı ve sevgilisi Gülçin Karakaya ile aşk pozunu paylaştı.

 

ROMANTİK POZUNU INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Daha önce “Gülçin’le gönül evliliği yaptım” şeklindeki açıklamasıyla gündem olan Tatlıses, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı 26 yaşındaki genç sevgilisiyle ilk kez el ele pozunu paylaştı. Tatlıses sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı pozuna ise, "Deniz kenarında bazı evler vardır ya lebi derya, bizimki de lebi orman" notunu düştü.

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile el ele


İbo Show programına konuk olan Ebru Yaşar, İbrahim Tatlıses’e “Sen nikâhlanmışsın” deyince ünlü sanatçı “Mutluyum, ben evliyim kardeşim” yanıtını vererek herkesi şaşırtmıştı. Evlendiği düşünülen İmparator lakaplı şarkıcı konu ile ilgili ''Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği. Resmiyete döker miyiz? Zaman gösterir...'' demişti.

 

 

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile el ele ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Instagram Sosyal Medya Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.