İbrahim Tatlıses ile Sibel Gökçe'nin 'tecavüz' davasında mahkeme kararını verdi

69 yaşındaki İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisine tecavüz ettiğini öne süren eski oryantal Sibel Gökçe’ye açtığı tazminat davasını ikinci kez kazandı. Ünlü sanatçı Tatlıses, Sibel Gökçe'nin açıklamaların onuruna ve itibarına zarar verdiğini söyledi.

Eski oryantal Sibel Gökçe, 8 yıl önce katıldığı televizyon programında duyanları şoke eden açıklamalarda bulunmuştu. Gökçe o dönem Tatlıses için “20 yaşındayken İbrahim Tatlıses’in tecavüzüne uğradım” diyerek şaşkına çevirmişti. Skandal iddialarla karşı karşıya kalan İbrahim Tatlıses ise hakkındaki bu iddiaların ardından Gökçe’ye tazminat davası açarak 60 bin TL talep etmişti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mahkeme, geçen yıl İbrahim Tatlıses’in açtığı davayı kısmen kabul ederek Sibel Gökçe ile televizyon kanalı ve program yapımcısının 12 bin lira manevi tazminat ödemesine karar vermişti.

 İbrahim Tatlıses ile Sibel Gökçe'nin 'tecavüz' davasında mahkeme kararını verdi

Her iki tarafın da itirazı üzerine dosya Yargıtay’a taşındı. Yargıtay’ın tazminat miktarı yönünden davayı bozması üzerine dava yeniden görülmeye başlandı. Önceki gün İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına İbrahim Tatlıses ile Sibel Gökçe katılmazken sadece avukatlar katıldı.

İBRAHİM TATLISES'E TAZMİNAT ÖDEYECEKLER

Mahkeme, ikinci kez İbrahim Tatlıses’i haklı buldu. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, davalılar Sibel Gökçe ile televizyon kanalı ve program yapımcısının 10 bin lira manevi tazminatı 8 yıllık faiziyle birlikte İbrahim Tatlıses’e ödemesine karar verdi.

 

İbrahim Tatlıses ile Sibel Gökçe'nin 'tecavüz' davasında mahkeme kararını verdi ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Duruşma mahkeme dava Sibel Gökçe tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.