İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada'nın 9. yaşını birlikte kutladı

2011-2013 yılları arasında evli olan İmparator lakaplı şarkıcı İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada Tatlı 9. yaşına bastı. Elif Ada yeni yaşını anne ve babasıyla birlikte kutladı. İbrahim Tatlıses'in minik kızı Elif Ada'nın son hali sosyal medyaya damga vurdu.

2013 yılında boşanan İbrahim Tatlıses - Ayşegül Yıldız çiftinin kızları Elif Ada Tatlı 10 yaşına girdi. Elif Ada Tatlıses doğum gününü annesi Ayşegül Yıldız ve babası İbrahim Tatlıses ile birlikte kutladı.

ELİF ADA 9 YAŞINDA

Elif Ada doğum gününden karelerini Instagram hesabından ''Bir yaşıma daha girdim😇🙏🏼 Canım babama ve canım anneme çok teşekkür ederim sizi çookk seviyorum ❤️ @ibrahimtatlises @aysegulll.yildiz'' notuyla yayınladı.

İbrahim Tatlıses kızının paylaşımına kayıtsız kalmayarak ''Bizde seni seviyoruz kızım sen bizim bir tanemizsin'' yorumunda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada'nın son hali sosyal medyada gündem oldu. Elif Ada için 'ne kadar büyümüşsün' yorumları yapıldı. Tatlıses, 20'li yaşlarından beri birlikte olduğu Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında evlenmişti. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada Tatlıses'i evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. 2013 yılında boşandıklarında Elif Ada henüz bebekti.

İŞTE ELİF ADA'NIN 9. YAŞ GÜNÜ POZLARI

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada'nın 9. yaşını birlikte kutladı

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada'nın 9. yaşını birlikte kutladı - Resim : 2

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada'nın 9. yaşını birlikte kutladı - Resim : 3

 

 

 

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada'nın 9. yaşını birlikte kutladı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sosyal Medya Elif Ada Tatlıses ayşegül yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.