İbrahim Tatlıses Hülya Avşar'ı ziyaret etti! İmparator'dan Avşar Kızı'na bomba sözler!

Türkücü İbrahim Tatlıses yakın dostu Hülya Avşar'ı Ayvalık'ta ziyaret etti. İkilinin keyifli anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan İmparator'dan Avşar Kızı'na bomba sözler geldi.

Hülya Avşar'ın Ayvalık'taki yazlığında bir araya gelen iki Tatlıses'in Haydi Söyle adlı şarkısını söyledi. Avşar Kızı'nı ziyaret ettiğine dair anları sosyal medya hesabından yayınlayan İbrahim Tatlıses, yıllar sonra birlikte olmanın heyecanı içerisindeydi.

"İBRAHİM TATLISES'TEN AVŞAR KIZINA BOMBA SÖZLER!"

İbrahim Tatlıses sosyal medyadan yayınladığı videonun altına düştüğü notta Hülya Avşar'a bomba sözler söyledi. "Dünyalar güzeli Hülya Avşar'ı Ayvalık'ta ziyarete gittim. Sağ olsun bizi bir karşılaması var... Bize balık ikram etti." sözleriyle paylaştı.

İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar'a ziyaret! 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirdiler - Magazin haberleri

Avşar Kızı'nın kendisini haftanın 5 günü aramasını memnuniyetle dile getiren Tatlıses, ünlü sanatçıyı şu sözlerle övdü:

"Hülya Hanım lütfen beni haftanın beş günü rahatsız etmeyin. Yav sen nasıl bir insansın, sen nasıl bir dostsun haftanın beş günü "İbo'cuğum nasılsın, iyi misin, sağlığın yerinde mi?" der mi? Bir insan, o biri de "Hülya Avşar" der kardeşim. İşte Hülya Avşar böyle bir insan... Tanımadıysanız tanıyın. Ben dersem doğrudur. Çünkü bana inancınızı biliyorum.

Hülya Avşar da İbrahim Tatlıses'in paylaşımına, "İbo can." yazarak, siyah kalp emojisi ekledi.

İbrahim Tatlıses Hülya Avşar'ı ziyaret etti! İmparator'dan Avşar Kızı'na bomba sözler! ile ilgili etiketler Hülya Avşar İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.