İbrahim Tatlıses evleniyor!

Sağlık sorunları sebebiyle uzun süre ekranlardan uzak kalan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından İbo Show ile ekranlara geri döndü. Programdaki başarısının yanı sıra özel hayatıyla da gündem olan Tatlıses, genç sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlilik yolundaki ilk adımı attı.

İbrahim Tatlıses, yıllar sonra ekranların en çok izlenen programı İbo Show ile izleyici karşısına çıktı. Tatlıses, her hafta programına davet ettiği birbirinden ünlü konuklarla gerçekleştirdiği yayınların  yanı sıra, şimdi de evlilik kararıyla gündemde. 

KEBAPÇIDA KUTLAMA YAPTI

Toplamda 4 kez evlenen ve 7 çocuk sahibi olan Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlenmeye karar verdi. Karakaya'dan, "Evet" yanıtını alan Tatlıses, düğün için hazırlıklara başladı. Diğer taraftan, çiftin evlilik kararını ailelerin büyük bir heyecanla karşıladığı öğrenilirken Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve sözlüsü Gülçin Karaya ile bir kebapçıda evlili kararını kutladığı öğrenildi.

İbrahim Tatlıses evleniyor!

7 YETMEZ 8 TANE!

Her fırsatta 8. çocuğu da istediğini belirten Tatlıses'in İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı ve Gülşen Tatlı adında toplam 7 çocuğu bulunuyor.

 

İbrahim Tatlıses evleniyor! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses evlilik Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.