İbrahim Tatlıses eski haline döndü!

Sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre ekranlarda göremediğimiz ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İbo Show ile 9 yıl aranın ardından tekrar izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen programda Tatlıses saçlarındaki değişiklikle eleştirilmişti. Bu hafta yayınlanan programda ise Tatlıses, eski haline döndü.

İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından birbirinden ünlü isimleri İbo Show adlı programda konuk etmeye devam ediyor. 

"SİZİN İBO'NUZ DEĞİŞMEZ" DEMİŞTİ...

Ünlü sanatçı Tatlıses, İbo Show'u geçtiğimiz hafta ekranlara gelen yeni bölümünde yeni imajıyla eleştirilerek saç ektirdiğine yönelik haberlerle gündeme gelmişti. Söz konusu durum sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştiri yağmuruna tutulunca Tatlıses, "Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo'nuz, değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur." açıklamasını yapmıştı.

İbrahim Tatlıses eski haline döndü!

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

 İbo Show'un bu hafta ekranalara gelen yeni bölümünde ise Tatlıses'in eski haline döndüğü görüldü. Diğer taraftan ünlü sanatçının saç ektirdiği yönündeki eleştirilerin aksine, saçını boyattığı ve alnındaki açıkların kapatıldığı öğrenildi. 

İbrahim Tatlıses eski haline döndü! - Resim : 2

 İBRAHİM TATLISES HAKKINDA

1952 yılında Şanlıurfa'da doğan İbrahim Tatlıses, önceleri sadece "Tatlı" olan soyadını, "Tatlıses" olarak değiştirmiştir. Yedi çocuklu ve fakir bir aileden gelen Tatlıses, ünlü olmadan önce inşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalışmıştır.

"Kara Kız" ile "Beni Yakma Gel Sevdiğim" adlarında 45'likler ile müzik dünyasına Tatlıses, 1976 tarihinde dışardan bitirdiği ilkokulun diplomasını Kilis'teki Kartalbey İlkokulu'ndan almıştır. 1978 yılında Ayağında Kundura-Ceylan filmiyle sinema sektörüne giriş yaptı. 1979 yılında Kara Yazma filminde Perihan Savaş ile rol almıştır.

İbrahim Tatlıses eski haline döndü! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ibo show saç ektirme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.