İbrahim Tatlıses cephesinden kötü haber! ''Buluyor bu lanet virüs...''

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter, dün akşam corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Dilan Çıtak Tatlıses’in müzisyen sevgilisi Levent Dörter, yaşadıklarını sosyal medya hesabından açıkladı. Ünlü müzisyen, Instagram’da yaptığı paylaşımda “Bu akşam Covid-19 (Corona) belirtilerinden dolayı Acıbadem Maslak’a yatışım yapıldı. Burada her şey çok iyi, merak edilecek hiçbir şey yok. Sizlerin duasıyla ayağa kalkacağım inşallah” dedi.

Levent Dörter: Buluyor bu lanet virüs

KAFANIZI BİLE ÇIKARMAYIN

Dörter , bugün sağlık durumu hakkında bilgi verdi “Dünden beri hiç bir telefona bakamadım. Arayan soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkes sağ olun. Ben evden dışarı sadece market için çıktım ya da marketten geleni eve aldım. Lütfen çok dikkatli olun ve kafanızı bile dışarı çıkartmayın. Özellikle naylon torbalara eldivensiz dokunmayın.”

Levent Dörter: Buluyor bu lanet virüs

PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak ise sosyal medya hesabından açıklama yaparak psikolojik durumunun iyi olmadığını söyledi.

Levent Dörter: Buluyor bu lanet virüs

 

 

İbrahim Tatlıses cephesinden kötü haber! ''Buluyor bu lanet virüs...'' ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Karantina İbrahim Tatlıses corona coronavirüs covid-19 Dilan Çıtak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.