İbrahim Tatlıses 9 yıl sonra o şarkı ile döndü

14 Mart 2011'de 'İBO SHOW' programının ardından yayın çıkışı Maslak'ta başından vurulan İbrahim Tatlıses 9 yıl sonra ekranlara geri döndü. İbrahim Tatlıses'in Star TV'de yeniden başlayan "İBO ŞOV"daki ilk şarkısı ise "Haydi söyle" oldu. Programda duygusal anlar yaşanırken Tatlıses ve Aydemir Akbaş gözyaşlarına hakim olamadı...

Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses tam 9 yıl sonra ekranlara geri döndü.

Son kez 14 Mart 2011'de İBO SHOW ile ekranlarda olan İbrahim Tatlıses o gece yayın çıkışında başından vurulmuştu. Uzun süren tedavinin ardından ayağa kalkan Tatlıses'in ekranlara ne zaman döneceği, dönüp dönmeyeceği hep merak konusu olmuştu. 

İbrahim Tatlıses tam 9 yıl sonra bu merakı giderdi. 

Star TV'de Cumartesi saat 20.00'de İBO SHOW'a yeniden başlayan İbrahim Tatlıses'in ilk şarkısı ise 'Haydi Söyle' oldu. 

İbrahim Tatlıses'in ilk programındaki konukları ise Deniz Seki, Kutsi, Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Sibel Can'dı...

İlk bölümde Deniz Seki ve Kutsi'yi ağırlayan Tatlıses bu bölümde tam 9 yıl sonra ilk kez canlı performans sergiledi. 9 sonra okuduğu ilk şarkı ise Haydi Söyle idi. Deniz Seki'nin de eşlik ettiği şarkı Tatlıses'in güçlü sesinden hiçbir şey kaybetmediğini ortaya koydu.

Programın ikinci bölümünde ise ustalar vardı...

Aydemir Akbaş, Şafak Sezer ve Sibel Can'ın buluştuğu programın ikinci bölümünde hem eğlence hem de duygusal anlar yaşandı.

 Uzun yıllardır dostluları süren Akbaş ile Tatlıses'in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

 

 

İbrahim Tatlıses 9 yıl sonra o şarkı ile döndü ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.