İbrahim Tatlıses: 8. çocuğu istiyorum!

İbrahim Tatlıses'in İbo Show isimli programı yıllar sonra tekrar izleyicisiyle buluştu. İbo Show'un son bölümüne, bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil konuk oldu. Sağlık sorunları nedeniyle canlı yayına katılamayan Erbil, röportajıyla programa konuk oldu. Röportaj sırasında Tatlıses'in, "Hastanede büyün çocukların yanındaydı. Çok güzel. Benim 7 tane var. Olursa bir çocuk daha yapacağım ve 8'e tamamlayacağım" sözleri dikkat çekti.

İbo Show'un dün akşam yayınlanan bölümünde Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay stüdyo konuğu oldu. Uzun bir süredir dünyada sadece 100 kişide görülen kaçış sendromu hastalığı sebebiyle sağlık sorunları yaşayan ve ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra tekrardan izleyicisiyle buluşan İbo Show adlı programına röportajıyla konuk oldu. 

Koronavirüs salgını sebebiyle canlı yayına katılamayan Erbil'in röportajı programın son kısımlarında yayınlandı. İki eski dost olan Tatlıses ve Erbil'in hayatlarına dair yaptığı konuşmada gözyaşları adeta sel oldu. 

İbrahim Tatlıses: 8. çocuğu istiyorum!

"TORUNLARIMI GÖRDÜKTEN SONRA CANIMI AL ALLAH'IM"

Hastalığı sebebiyle uzun bir süre yoğun bakımda kalan ünlü şovmen Erbil, kızı Sezin Erbil hamileyken, Allah'a, "Torunumu görmeden canımı alma, bir tek torunumu göreyim ondan sonra benim canımı al" diye dua ettiğini ifade etti.

8. ÇOCUĞU İSTİYORUM

Yoğun bakımda kaldığı dönemde Erbil'i hastanede ziyaret eden Tatlıses duygularını ve çocuk sevgisini, "Geldiğimde bütün çocukların başındaydı. Çok şanslısın. Valla ben de karar verdim... Olursa bir tane daha yapacağım! 7 çocuğum var ama teklik Allah'a yakışır. Çift sayı olsun!" ifadeleriyle belirtti. Tatlıses'in 8. çocuğu istediğine dair söyledikleri programa adeta damga vurdu.

Ardından, "Sende kaç çocuk var?" diye soran Tatlıses'e Erbil'den gelen, "Bende de 3 tane mi vardı?" yanıt ise güldürdü... 

Diğer taraftan yaklaşık bir buçuk yıldır hayatında kimsenin olmadığını kaydeden Erbil, "Ben de önümüzdeki yıllarda daha iyi olursam programlara devam edeceğim. Yanımda yardımcılarım var. Allah eksiklerini göstermesin, iyiyim." diye konuştu.

İbrahim Tatlıses: 8. çocuğu istiyorum! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil İbrahim Tatlıses ibo show

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.