İbrahim Tatıses’in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörtler ile bu akşam nikah masasına oturuyor

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen eşi Levent Dörter ile bu akşam nikah masasına oturuyor. Önce akşam kına gecesinde duygusallaşan Dilan Çıtak düğün öncesi evinden çıkarken kendisini çalan müziğin etkisine kaptırdı. İşte detaylar…

 İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen eşi Levent Dörter ile bu akşam nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz gün düzenlenen kına gecesinde duygusal anlar yaşayarak göz yaşlarına boğulan Dilan Çıtak bugün oldukça neşeliydi.

İbrahim Tatıses’in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörtler ile bu akşam nikah masasına oturuyor

Düğün öncesi gelin alma merasiminde beyazlar içinde kapıya inen Dilan Çıtak oynamaya doyamadı. Yerinde duramayan Tatlıses'in kızı sosyal medyada da gündem oldu.

İbrahim Tatıses’in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörtler ile bu akşam nikah masasına oturuyor - Resim : 2

Babasının geçirdiği kaza sebebiyle küs olduğu İdo Tatlıses ile barışan Dilan'ın düğününe İdo'nun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Dilan Çıtak İdo Tatlıses'in düğününe gitmemişti.

İbrahim Tatıses’in kızı Dilan Çıtak, Levent Dörtler ile bu akşam nikah masasına oturuyor ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Tatlıses Dilan Çıtak Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.