İbrahim Seten FETÖ suçlamalarına yanıt verdi

Türk spor medyasının "Baron" lakaplı ismi İbrahim Seten, Rıdvan Dilmen'in önceki akşam kendisini FETÖ'cü olmakla suçlamasına ağır yanıt verdi. Seten, "Yalan makinesi şerefsiz Rıdvan hesap verecek" dedi.

Rıdvan Dilmen'in FETÖ'cülükle suçladığı Vatan Gazetesi'nin eski spor müdürü İbrahim Seten, NTV yorumcusuna Twitter'dan hakaretler yağdırdı. Dilmen'i her devrin adamı olmak itham eden Seten, gece yaptığı paylaşımda ünlü yorumcunun FETÖ yayın organı Zaman'a verdiği röportajı gündeme getirmişti.

İbrahim Seten FETÖ suçlamalarına yanıt verdi 

Seten, bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık döneminde yaptığı bir paylaşımı öne çıkardı. Seten, şunları yazdı:

"Bana FETÖ'cü iftirası atan Rıdvan şerefsizine aşağıdaki tweetim kapak olsun..
Rıdvan zaman gazetesi için 50 bin dolara futbol turnuvası düzenleyip FETÖ şakşakçılığı yaparken; bakın ben 2012’de bile nerde duruyormuşum?"

İbrahim Seten FETÖ suçlamalarına yanıt verdi - Resim : 2

"Yalan makinesi Rıdvan Dilmen bütün yalanlarının hesabını verecek.. Ama en adisine hemen cevap vereyim. Aşağıda 15 temmuz 2016 gecesi attığım tweetler.. Bunları atıp FETÖ’ye dümdüz gitmiş adama FETÖ iftirası atmak şerefsizliktir.. Ama şeref sende ne arar?"

İbrahim Seten FETÖ suçlamalarına yanıt verdi ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen FETÖ İbrahim Seten
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.