İbrahim Selim, Hasan Can Kaya'nın tavırlarından rahatsız olunca programı iptal etti

Zorlu PSM’nin sevilen Youtube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye, Exxen'de izleyiciyle buluşan Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya konuk olacaktı. Ancak iddialara göre, çekimi tamamlanmasına rağmen program İbrahim Selim'in Hasan Can Kaya'nın tavırlarından rahatsız olunca iptal edildi.

Her hafta farklı konular hakkında samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği İbrahim Selim’le Bu Gece” programının bu haftaki konuğu, Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya olacaktı. Hasan Can Kaya ile çekilen bölümden fotoğraflar da sosyal medyada yayınlanmıştı. Ancak son anda İbrahim Selim'in isteğiyle Hasan Can Kaya'nın yer aldığı yayın iptal edildi.


HASAN CAN KAYA'NIN YERİNE ESRA RUŞAN PROGRAMIN KONUĞU OLDU

Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara kültürün her alanına dokunan ve her anı eğlence dolu dakikalara sahne olan Zorlu PSM’nin sevilen Youtube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında son anda konuk değişikliğine gidildi. İddialara göre İbrahim Selim konuğu Hasan Can Kaya'nın tavrından rahatsız olunca programı iptal etti. Yeni bölümde Hasan Can Kaya yerine, oyuncu Esra Ruşan yer aldı.

İbrahim Selim, Hasan Can Kaya'nın tavırlarından rahatsız olunca programı iptal etti

HASAN CAN KAYA SEYİRCİYE LAF ATTI İDDİASI

Sosyal medyada yer alan iddialara göre, İbrahim Selim'in programına davet edilen Hasan Can Kaya çekim esnasında formatın aksine davranışlar sergiledi. Hasan Can Kaya'nın seyircilere laf attığı iddia edildi. İbrahim Selim'i rahatsız eden bu davranışlar sonrası flaş bir karar verildi. Program duyurulmuş olmasına rağmen Hasan Can Kaya'lı bölümün yayınlanmasından vazgeçildi.

İbrahim Selim, Hasan Can Kaya'nın tavırlarından rahatsız olunca programı iptal etti - Resim : 2

 

İbrahim Selim, Hasan Can Kaya'nın tavırlarından rahatsız olunca programı iptal etti ile ilgili etiketler İbrahim Selim Hasan Can Kaya İbrahim Selim ile Bu Gece Konuşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.