İbrahim Layık kimdir? Kaç yaşındaydı? Nereli?

İbrahim Layık kimdir? İGA Güvenlik personeli İbrahim Layık Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımının ardından intihar etti. Bu gelişmenin ardından internette İbrahim Layık hakkında birçok araştırma yapılmaya başlandı. İbrahim Layık kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve tüm detaylar. Peki İbrahim Layık kimdir? Yanıtı haberimizde...

İbrahim Layık kimdir? Sevdiği kız tarafından Kürt olduğu gerekçesiyle reddedilen İbrahim Layık, İstanbul Havalimanı'nda intihar etti. Canına kıymadan önce Instagram hesabından bir veda mesajı yayınlayan İbrahim Layık hakkında internette birçok araştırma yapılıyor. Peki İbrahim Layık kimdir? Kaç yaşındaydı? Nereliydi? Kürt müydü? İşte İbrahim Layık Instagram adresi ve tüm detaylar...

İBRAHİM LAYIK KİMDİR?

İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik hizmeti sunan İGA Güvenlik'in personeli, Terminal'de gidiş katından geliş katına atlayarak intihar etti.

Olay yerine sağlık ekipleri ve polis yönlendirildi.

'KÜRT OLDUĞUMUZDAN DOLAYI HEP DIŞLANDIK'

Güvenlik işçisi intiharı öncesinde gözyaşlarıyla ''Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu Kürt ve Türküm diyebilene... Hakkınızı helal edin'' notunu paylaştı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, intihar eden gencin Kürt olduğu için bir kız tarafından reddedilmesi nedeniyle canına kıydığını söyledi.

Gergerlioğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"İntihar eden Kürt gencinin ismi İbrahim Layık. 1 genç kızı seviyormuş, teklif etmiş, genç kız 'Hayır' demiş üstüne "Ben asla Kürtlerle çıkmam" demiş, o üzüntüyle intihar etmiş.

İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik hizmeti sunan İGA Güvenlik personeli, gidiş katından gelişe atlamış."

İbrahim Layık kimdir? Kaç yaşındaydı? Nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.