İbrahim Kutluay'dan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında ilk açıklama

46 yaşındaki eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, Demet Şener ile 11 yıllık evliliğini uğruna sonlandırdığı aşkı Edwina Sponza ile geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Kutluay'ın kendisinden 10 yaş küçük güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. İbrahim Kutluay, oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.

21 Haziran 2019'da evlendiği 36 yaşındaki işadamı Cenk Küpeli'den 7 ay önce boşanan Demet Şener'in lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşadığı ortaya çıkmış, Demet Şener ise bu haberleri doğrulayarak, yaklaşık bir aydır flört ettiklerini ve kızı ile Tolga Bey'in kızının aynı yaşta ve iyi arkadaş olduklarını söylemişti.

Olaylı bir şekilde boşandığı Demet Şener'in ardından İbrahim Kutluay'ın da yeni bir aşka yelken açtığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Edwina Sponza ile 5 yıllık ilişkisini bitiren Kutluay'ın Emirgan’da Berrak Tüzünataç ile sarmaş dolaş eğlendiği yazılmıştı.

 AŞK İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI

Konu ile ilgili gözlerin çevrildiği ikiliden Kutluay, "Berrak Hanım ve bir arkadaş grubumuzla hep birlikte tatil yaptık. Yazıldığı gibi bir yakınlaşma söz konusu değil. Berrak sadece arkadaşım." açıklamasında bulundu ve hakkında çıkan aşk haberlerine son noktayı koydu.

 

 

İbrahim Kutluay'dan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında ilk açıklama ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay Berrak Tüzünataç
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.