İbrahim Kutluay'dan ayrıldığı sevgilisi Edwina Sponza'ya olay gönderme

Daha önce birçok kez ayrılan 47 yaşındaki eski basketbolcu ve iki çocuk babası İbrahim Kutluay ile sosyetik güzel Edwina Sponza arasında yine yeni bir kriz çıktı. Uğruna Demet Şener'le 11 yıllık evliliğini bitirdiği aşkı Edwina Sponza'yı Instagram hesabından silen İbrahim Kutluay, yaptığı gönderme ile görenleri şoke etti. Kutluay, “Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor, çok net!” şeklindeki paylaşımıyla gündem oldu.

Yaklaşık 5 yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza yine ayrıldı. İki çocuğu İrem ve Ömer'in annesi Demet Şener'le 11 yıllık evliliğini 2018'de sonlandıran İbrahim Kutluay, Edwina Sponza'yı sildi.

İLİŞKİYİ EDWİNA SPONZA'NIN KISKANÇLIKLARI BİTİRDİ

Takvim Saklambaç'ya yer alan habere göre; Birkaç hafta öncesinde romantik pozlarını paylaşan sosyal medyada paylaşan ikilinin evlilik kararı aldığı iddia edilmişti. Ancak yıllardır yılan hikayesine dönen ilişkileriyle gündem olan ikili, yine şiddetli bir tartışmaya tutuştu. Dedikodulara göre bu krizin nedeni de sosyetik güzelin aşırı kıskançlığıydı.

OLAY GÖNDERME

48 yaşındaki güzelin kaprisleri karşısında bunalan eski basketbolcu, önce Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: "Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor, çok net!"

İbrahim Kutluay'dan ayrıldığı sevgilisi Edwina Sponza'ya olay gönderme


Hemen ardından da Edwina Sponza'yı sosyal medyadan silen İbrahim Kutluay'ın böylece sosyetik güzele 'arsız' göndermesi yaptığı ortaya çıktı.

İbrahim Kutluay'dan ayrıldığı sevgilisi Edwina Sponza'ya olay gönderme ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay Sosyal Medya edwina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.