İbrahim Kutluay uğruna 11 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi Edwina Sponza ile yeniden barıştı

47 yaşındaki eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, uğruna 11 yıllık eşi Demet Şener'den boşandığı eski sevgilisi sosyetik güzel Edwina Sponza ile yeniden aşk yaşamaya başladı. Aylar önce ayrılan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza '14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir mekana girerken birlikte görüntülendiler.

İbrahim Kutluay, çocukları İrem ve Ömer'in annesi ünlü manken Demet Şener ile uğruna evliliğini sonlandırdığı eski sevgilisine geri döndü. Edwina Sponza ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay geçtiğimiz yıl Mayıs ayında beş yıllık ilişkisini sonlandırmıştı.

 

İlişkisi bittikten sonra Berrak Tüzünataç, Ece Sükan, İdil Yazar gibi isimlerle adı aşk iddialarına karışan İbrahim Kutluay eski aşkına geri döndü.

İbrahim Kutluay uğruna 11 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi Edwina Sponza ile yeniden barıştı


İbrahim Kutluay, bir dargın bir barışık sevgilisi Edvina Sponza ile önceki akşam Sarıyer'de bir mekana girerken görüntülendi. Muhabirleri karşılarında görünce gerilen ikilinin gecesi keyifsiz başladı.


GİTTİKLERİ MEKANDAN KISA SÜREDE AYRILDILAR

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Akşamı baş başa geçirmek isteyen çift, mekanda basın mensuplarını görünce gerildi. Hızlıca mekana giriş yapan ikili, kısa süre sonra ise mekandan ayrıldı. Yeniden barışan ikili gittikleri işletmeye, "Gazetecilere siz mi haber verdiniz?" diye sitem ettiler.

İbrahim Kutluay uğruna 11 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi Edwina Sponza ile yeniden barıştı - Resim : 2

Eski basketbolcu, daha önce yaptığı açıklama ayrılıklarının üçüncü şahıslarla alakası olmadığını ve arkadaşça ayrıldıklarını söylemişti.

 

 

İbrahim Kutluay uğruna 11 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi Edwina Sponza ile yeniden barıştı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses edwina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.