İbrahim Kutluay, boşanalı bir gün olmadan Meryem Uzerli ile sarmaş dolaş eğlendi!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile güzel oyuncu Meryem Uzerli sabaha kadar baş başa eğlendi. Kutluay dün 12 yıllık eşinden boşanır boşanmaz soluğu gecelerde aldı. İbrahim Kutluay kimdir? İbrahim Kutluay ve Demet Şener boşandı mı? aramaları hız kazandı. Oyunculuğu ile ünlü Meryem Uzerli yaptığı her haraketle gündemden inmemekte kararlı. Kutluay ve güzel oyuncu Meryem Uzerli ile sabaha kadar eğlendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber şaşkınlık yarattı. Yeni bir aşk doğuyor yorumları gecikmedi. İbrahim Kutluay kimdir? Demet Şener'den boşandı mı? Meryem Uzerli kimdir? İbrahim Kutluay ile aşk mı yaşıyor? Detaylar haber özette...

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile güzel oyuncu Meryem Uzerli sabaha kadar baş başa eğlendi. Kutluay dün 12 yıllık eşinden boşanır boşanmaz soluğu gecelerde aldı. İbrahim Kutluay kimdir? İbrahim Kutluay ve Demet Şener boşandı mı? aramaları hız kazandı. Oyunculuğu ile ünlü Meryem Uzerli yaptığı her hareketle gündemden inmemekte kararlı. Kutluay ve güzel oyuncu Meryem Uzerli ile sabaha kadar eğlendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber şaşkınlık yarattı. Yeni bir aşk doğuyor yorumları gecikmedi. İbrahim Kutluay kimdir? Demet Şener'den boşandı mı? Meryem Uzerli kimdir? İbrahim Kutluay ile aşk mı yaşıyor? Detaylar haber özette...

ibrahim1

"MUHABİR YOK DEĞİL Mİ?"

Bir yıldır özel hayatıyla gündeme gelen oyuncu Meryem Uzerli ile İbrahim Kutluay Bebek'teki bir gece kulübünde karşılaşmış. Önce farklı arkadaş gruplarıyla eğlenen ikili, gece yarısından sonra aynı masada oturmaya başlamış. Sabah 5'e kadar samimi şekilde dans etmişler ve ikili mekanı birlikte terk etmiş. Meryem Uzerli kulüpten çıkarken çok neşeliymiş. Sürekli kahkaha atıyormuş. İbrahim Kutluay ise tedirginmiş. Kapıdaki görevlilere "Çevrede muhabir yok değil mi? Aman fotoğrafımız çekilmesin" demiş.

MERYEM'İN ADI SÜREKLİ BİRİYLE ANILIYOR

Meryem Uzerli'nin adı en son Arap asıllı Alman fotoğrafçı Lüey Nohut ile anıldı. "Sadece arkadaşız" dediği Lüey ile geçen hafta gece kulüplerinde samimi şekilde eğlendi. Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile ilişkisi de kısa bir süre önce bitmişti.

İBRAHİM KUTLUAY DÜN BOŞANDI

İbrahim Kutluay'ın 11 yıllık eşi Demet Şener ile olan boşanma davası ise Eylül 2016'dan bu yana devam ediyordu. Çift dün boşandı.

ibrahim_2

İBRAHİM KUTLUAY KİMDİR?

1973 İstanbul doğumlu olan İbrahim Kutluay eski millî basketbolcudur. Fenerbahçe'nin yıllarca kaptanlığını yapmış olan İbrahim Kutluay kariyerinde Türkiye'de Fenerbahçe, Efes Pilsen, Ülkerspor ve Fenerbahçe Ülker takımlarının formasının giymiştir. Kısa süreliğine NBA'de Seattle SuperSonics takımı ile anlaşan İbrahim Kutluay Yunanistan'da AEK Atina ve Panathinaikos BC takımlarında oynadı. Milli Takım formasını altyapılar dahil toplamda 258 kez giydi. 18 yıllık milli takım döneminde 3212 sayı attı. İbrahim Kutluay basketbola bir süre ara verdikten sonra Türkiye Basketbol 2. ligindeki İstanbul Teknik Üniversitesi'ne transfer oldu. Ancak sık sık yaşadığı sakatlıklardan dolayı burada pek fazla forma şansı bulamadı ve profesyonel basketbol kariyerini sonlandırdı.
İbrahim Kutluay basketbol kariyerinin ardından İbrahim Kutluay Basketbol Akademi'sini kurdu ve genç çocuklar için basketbol eğitimi vermeye başladı. Türkiye Junior All-Star'da koçluk yaptı. Sahaya Çık kampanyasıyla genç çocuklara basketbolu öğretme çabasında oldu. Ayrıca tüm Türkiye'yi dolaşan Bugs Bunny Basket Show'da da oynamıştır.

meryem

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Meryem Sahra Uzerli (d. 12 Ağustos 1983, Kassel), Türk-Alman oyuncu.

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise bugün oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

2011-2013: MUHTEŞEM YÜZYIL

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin- 'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.[4]

2012: Elidor

Genç oyuncu, 2012 yılından beri Elidor Türkiye'nin reklam yüzü olmuştur ve birçok Elidor reklamında oynamıştır.[kaynak belirtilmeli]Elidor için bir çok şarkı seslendirmiştir ve reklam filminde oynamıştır. Çok beğenilmiş ve takdir görmüştür.

2016: ANNEMİN YARASI VE GECENİN KRALİÇESİ

Uzerli, 2015 yılının yaz aylarında çekimlerine başlandığı Annemin Yarası adlı sinema filminde Ozan Güven, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin Erdoğan ile başrolü paylaşmaktadır. Film, ilk kez 2016 Şubat'ta gösterime girecektir.

03 Prodüksiyon'un yapımcılığını üstelendiği, Taylan Biraderler'in yönetmenliğini yaptığı Gecenin Kraliçesi adlı Türk tv dizinde Selin karakterini üstlenecek olan oyuncu Murat Yıldırım ile başrolü paylaşacaktır. Dizide iki adamın aşkı arasında kalan ve tek derdi oğlunu yetiştirmek olan ve bunu yanı sıra onu çocuğu ile yüzüstü bırakan adamdan intikam almak isteyen bir kadına hayat verecektir. Dizi Ocak 2016'da Star Tv'de başlayacaktır.

İbrahim Kutluay, boşanalı bir gün olmadan Meryem Uzerli ile sarmaş dolaş eğlendi! ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay Meryem Uzerli ibrahim kutluay kimdir meryem uzerli kimdir ibrahim kutluay ile aşk mı yaşıyor boşandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.