İbrahim Kutluay: Ben yandım oğlun yanmasın!

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Şener'in 11 yıllık evliliğini bitirdiği eski eşi İbrahim Kutluay'ın, nikah öncesi damadın babası Avni Küpeli'yi aradığı iddia edildi.

Demet Şener, 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan sancılı boşanma sürecinin ardından 4 Mart 2019'da boşandı. 21 Haziran akşamı da 2.5 aylık sevgilisi Cenk Küpeli ile evlendi. Fakat nikaha damadın anne ve babası Oya ve Avni Küpeli'nin katılmadığı ise gözlerden kaçmadı. İddialara göre Kutluay nikah öncesi baba Avni Küpeli'yi aradı.

ANNE VE BABASI NİKAHA KATILMADI

İbrahim Kutluay ile Demet Şener, 11 yıllık ilişkilerini 2.5 yıllık bir boşanma davası sonucu noktaladı. Bu süre zarfında Kutluay sık sık sevgilisi olduğu bilinen Edwina Sponza ile gündeme gelirken Şener ise iş insanı Cenk Küpeli ile yeni bir aşka yelken açtı. Demet Şener, iki buçuk aylık birlikteliğin ardından Küpeli ile dünyaevine girdi. Ancak çiftin en mutlu gününde damadın anne ve babası yoktu. Bu durum akıllara, Demet Şener'in istenmeyen gelin olduğunu getirdi.

BABA AVNİ KÜPELİ, İBRAHİM KUTLUAY'IN ARKADAŞI

Çiçeği burnunda çiftin nikahı ile ilgili meydana gelen olayların ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Küpeli'nin babasının basketbol yorumcusu Avni Küpeli'nin eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. Kutluay ile Avni Küpeli'nin nikah öncesi telefonla görüşme yaptıkları ve İbrahim Kutluay'ın, ''Ben yandım oğlun yanmasın'' dediği öne sürüldü.

İbrahim Kutluay: Ben yandım oğlun yanmasın!

İbrahim Kutluay: Ben yandım oğlun yanmasın! ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay Cenk Küpeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.