İbrahim Kutluay açıkladı: 'Arsız' paylaşımı Edwina Sponza'ya gönderme mi?

47 yaşındaki eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ın Instagram hesabından "Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor, çok net!" şeklinde yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı karıştırdı. İbrahim Kutluay'ın, uğruna Demet Şener'le evliliğini bitirdiği sevgilisi Edwina Sponza'dan ayrıldığı ve bu paylaşımıyla sosyetik güzele göndermede bulunduğu iddia edildi. İbrahim Kutluay iddialara sosyal medyadan yaptığı yeni bir paylaşımla açıklık getirdi.

47 yaşındaki eski basketbolcu ve iki çocuk babası İbrahim Kutluay'ın uğruna 11 yıllık eşi Demet Şener'den ayrıldığı sosyetik sevgilisi Edwina Sponza ile ilişkilerine bir kez daha nokta koyduğu iddia edildi. Ayrılık iddialarının ardından Instagram hesabından "Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor, çok net!" şeklinde bir paylaşımda bulunan İbrahim Kutluay'ın bu sözleri Edwina Sponza'ya gönderme olarak yorumlandı.

 ''BEĞENDİĞİM BİR SÖZÜ PAYLAŞTIM''


İlişkilerine bir dargın barışık devam eden Edwina Sponza ile İbrahim Kutluay cephesinden ilk açıklama geldi. Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Kutluay iddialara son noktayı koydu. Sadece beğendiği bir sözü paylaştığının altını çizen eski basketbolcu, 'Bu konudan dolayı tartışıp ayrıldığımız doğru değildir' dedi.

İbrahim Kutluay açıkladı: 'Arsız' paylaşımı Edwina Sponza'ya gönderme mi?

Kutluay sosyal medya gündemine bomba gibi düşen paylaşımıyla ilgili şunları söyledi:


''Günlerdir paylaştığım bir story üzerine yorumlar ve haberler yapılıyor. Herkes gibi ben de beğendiğim bir sözü paylaştım. Kesinlikle Edwina'yla alakalı değildir ve bu konudan dolayı tartışıp ayrıldığımız doğru değildir.''

İbrahim Kutluay açıkladı: 'Arsız' paylaşımı Edwina Sponza'ya gönderme mi?

 

 

İbrahim Kutluay açıkladı: 'Arsız' paylaşımı Edwina Sponza'ya gönderme mi? ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay Demet Şener Sosyal Medya edwina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.